LÄÄNEMERE RÄNNAK
MAAPIRN
Suitsune hapukoor / sibulakreem
VEIS
Veise tartar / luuüdi kaste / metsaseened
LATIKAS
Suitsulatikas / vähileem / vutimuna
KARTUL
Kartulivaht / suitsupeekoni majonees / krõbe kartul / salvei
KOHA
Kohafilee / maapirn / röstitud kapsa kreem /sibulavaht/ tillikaste
ÕUN
Õuna sorbett, ebaküdoonia
VUTT
Vuti filee / heina-juurselleri kreem / Metsaseened / idandatud kaer / jus
ULUK
Hooaja uluk / kõrvitsakreem / peet / küpsetatud porgand / veinikaste
SUITSUTATUD KRUUP
Karamell / põldmarjajäätis / ploom
ŠOKOLAAD
Šokolaadi mousse / küpsetatud šokolaad/ tatraküpsis / suitsukirss
LÄÄNEMERE RÄNNAKU MENÜÜ 109
SOBITATUD SOMMELJEE VEINIVALIK 69
Champagne Francois Seconde Brut Grand Cru, Prantsusmaa
Juhfark „Aranyhegy“ 2015, Tornai Pincészet, Nagy-Somlo, Ungari
Tardana „Trena“ 2021, Casa lo Alto, Utiel-Requena, Hispaania
Santenay "Les Champs Claude" 2020, Domaine Bachey- Legros,
Burgundia, Prantsusmaa
Reserva Finca Martelo 2016, Torre de Oña, Rioja, Hispaania
Ebaküdoonianaps, Villa Wesset 2021, Pärnu, Eesti
Colheita Porto 2002, Calem, Douro, Portugal
Toidutalumatuste korral palume meid sellest teavitada vähemalt 72h ette.
Maitserännaku nautimiseks soovitame arvestada 2,5-3h.
MENÜÜ VÕIB ERINEDA VASTAVALT HOOAJALE JA TOORAINE KÄTTESAADAVUSELE
KOHALIK RÄNNAK
MAAPIRN
Suitsune hapukoor / sibulakreem
VEIS
Veise tartar / luuüdi kaste / metsaseened
KARTUL
Kartulivaht / suitsupeekoni majonees / krõbe kartul / salvei
KOHA
Kohafilee / maapirn / röstitud kapsa kreem /sibulavaht/ tillikaste
ÕUN
Õuna sorbett, ebaküdoonia
ULUK
Hooaja uluk / kõrvitsakreem / peet / küpsetatud porgand / veinikaste
ŠOKOLAAD
Šokolaadi mousse / küpsetatud šokolaad/ tatraküpsis / suitsukirss
KOHALIKU RÄNNAKU MENÜÜ 79
SOBITATUD SOMMELJEE VEINIVALIK 49
Champagne Francois Seconde Brut Grand Cru, Prantsusmaa
Juhfark „Aranyhegy“ 2015, Tornai Pincészet, Nagy-Somlo, Ungari
Tardana „Trena“ 2021, Casa lo Alto, Utiel-Requena, Hispaania
Reserva Finca Martelo 2016, Torre de Oña, Rioja, Hispaania
Colheita Porto 2002, Calem, Douro, Portugal
Toidutalumatuste korral palume meid sellest teavitada vähemalt 72h ette.
Maitserännaku nautimiseks soovitame arvestada 2,5-3h.
MENÜÜ VÕIB ERINEDA VASTAVALT HOOAJALE JA TOORAINE KÄTTESAADAVUSELE