Tere tulemast Villa Wesseti peakoka saali!

Pakume unikaalset võimalust maitserännakuks meie peakoka saalis kus hindame kõrgelt kohaliku toorainet ning jälgime hoolega, et kõik mis jõuab talunikelt meieni leiaks väärilise koha menüüs.
Maitsealamusi saab nautida L-kujulise laua taga üheskoos kuni 7 külalist ning terve õhtusöök valmistatakse teie silme ees.

Toidu valmistamisel eelistame kodumaist toorainet ning kasutame põhimõtet „ninast sabani ja juurest õieni“  Meie soov on liikuda hoogsalt edasi jätkusuutlikuma keskkonna poole. Selleks liigume kõigepealt tagasi oma esivanemate „juurte“ juurde ning kasutame köögis palju hapendamist, marineerimist ja hoidiseid. Sealjuures jälgime hoolega, et võtaksime maksimumi toorainest, mis on meieni jõudnud. 
Meid külastades on võimalik valida kahe degustatsiooni menüü vahel.  Esimene neist on „Kohalik rännak“, kus kasutame ainult eestimaist toorainet, teine on „Läänemere rännak“, kus vastavalt hooajale võime kasutada toorainet mis on, mis on läänemeres või selle ääres kasvanud. Mõlema menüü puhul on meil 3 erandit suhkur, sool ja loomulikult šokolaad ilma milleta oleks lihtsalt keeruline elada.